annonce
Få styr på parkeringen
Det er besynderligt som kommunens udøvende politikere ikke kan indtage en fornuftig holdning til det erhvervsliv, der i udsøgt grad prøver at holde gang i butikslivet i Gladsaxe Kommune.

 

 

Der er og har i de forgangne år ikke været parkeringskontrol i Gladsaxe Kommune og for os der handler i Bagsværd er det ved at være et stort problem.

Samtlige p-arealer ved butikkerne er stopfyldte hele dagen, oftest med pendlere samt øvrigt personale tilhørende det liberale erhverv oppe i etagerne.

Kontakter man politiet siger de, at det er kommunens problem, og kontakter man så kommunen, er det politiets problem.

Det er da satans til hykleri fra det offentliges side.

Den ene dag vil man forskønne det lokale islæt til erhvervslivets og byens fremme og selvsamme hånd vil ikke deltage i at fjerne problemer der hindrer folk i at handle?

Kom nu ind i kampen og prøv at stoppe jeres selvrotering om byrådets lille børnehave.

 

Peer Pihl Petersen

 

 

 

2 kommentarer om “Få styr på parkeringen”

 1. B. Rasmussen siger:

  Det er sjældent jeg kommer til Bagsværd i dagtid, men de få gange det sker har jeg aldrig oplevet problemer.
  Jeg oplever kun problemer lørdag formiddag.

  Jeg tvivler på at hr. Petersen har undersøgt, om samtlige parkerede biler overtræder reglerne. Problemet kunne jo være, at man ikke har sikret tilstrækkeligt med parkeringspladser til den handel som foregår.

  Jeg finder er det overordentligt glædeligt politiet prioriterer efter hensigten i fædselsloven

  $28. Standsning eller parkering må ikke ske på et sådant sted eller på en sådan måde, at der opstår fare eller ulempe for færdslen.

  i stedet for at administrere efter politisk bestemte regler defineret af “gnavne gamle mænd” og “folkesocialister” (se “Skældsordbog for dannede mennesker”)

  Politiet har klart meldt ud, hvordan de vil administrere,

  Københavns Vestegns Politikreds informerede i sommeren 2010 om, at de efter årsskiftet 2010/2011 ikke længere ville have civile ansatte i politiet til at varetage opgaven med parkeringskontrol. Dette skete med henvisning til bekendtgørelse af 17.10.2005 om kommunal parkeringskontrol, som angiver, at parkeringskontrollen også kan varetages af kommunalbestyrelsen.

  og Teknisk Udvalg har behandlet det bl.a. 24.10.2011 Forslag om parkeringskontrol i Gladsaxe Kommune

  Det er ikke gennemført simpelt hen fordi der ikke er økonomi i det – og der er ikke økonomi, fordi der ikke kan udskrives tilstrækkeligt med bøder – fordi der ikke er et reelt problem.

  Det forventes optimistisk, at der måske kan udskrives op mod 2000 afgifter om året. Det er i gennemsnit ca. 5 om dagen svarende til en indtægt på kr. 1275 (da halvdelen skal afleveres til staten).
  Det dækker ikke omkostninger, når der både skal betales løn, pensioner, ferie, tøj, uddannelse, terminaler og andet udstyr samt adminstration, opkrævning og rykkere.

  Men det kunne måske være et forslag til et Senior eller Nyttejob, at man 3-4 gange om måneden gik en tur ned af Søborg og Bagsværd Hovedgade og udskrev de få bøder, der var muligt. Det tager tilsyneladende ikke arbejdet fra nogle andre.

 2. Peer Pihl Petersen siger:

  At B. Rasmussen ikke handler i Bagsværd i dagtimerne skal vel ikke komme os andre fik skade.
  Nu har jeg indtil for få år siden, drevet forretning i Bagsværd Bymidte, været formand for Handelsforeningen, er stadig erhvervsaktiv her og taler stadig med de handelsdrivende.
  Derfor mener jeg da, at jeg stadig har lidt finger på pulsen og kan pointere, at der meget ofte er brug for regulering på de offentlige p arealer, hvad enten det er en politi opgave eller et kommunalt ansvar, de private er i forvejen reguleret af private firmaer.
  At B. Rasmussen mener, at de handelsdrivende i byen er gamle gnavne mænd og eller ” folkesocialister” må være B. Rasmussens egen opfattelse om end jeg mener at dette er fuldstændigt skudt ved siden af og en hån mod de personer, der dagligt afsætter deres liv, tid og uddannelse til at servicere byens indbyggere og besøgende.
  Jeg synes klart, at med de få p pladser der er til rådighed, skal der stadig reguleres, således at man kommer B. Rasmussens så elskede anarki til livs, således at de handlende kan komme til, i den korte periode på dagen, hvor butikkerne har åbent.
  Ivrigt er de tal B. Rasmussen henviser til opfundne til lejligheden, da bødeantallet registreret fra Kbh Politi er helt anderledes, bare alene fra Bagsværd Torv kunne der skrives 5 om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top