annonce
Fem DM-titler til Bagsværd AC
5 guld-, 1 sølv- og 2 bronzemedaljer ved indendørs mesterskaber

5 guld-, 1 sølv- og 2 bronzemedaljer ved indendørs mesterskaber

Bagsværd Atletik Club klarede sig rigtig godt ved de danske ungdomsmesterskaber indendørs i Skive.

Klubben stillede med 11 aktive. Der var en blanding af rutinerede mesterskabsatleter og nogle helt unge fra den spirende talentmasse i klubben.

Den ene Danmarksmester var Søren Jøhnk på 800m i D17, der selv tog teten halvvejs i løbet og satte resten af feltet.

To piger havde en fantastisk weekend, hvor de begge blev dobbelt danmarksmester og dertil kunne de sammen med to andre klubkammerater også vinde bronze på 4x200m i P22. Mia Helene Mørck indledte sin store succes ved om lørdagen på 800m i P15, at kontrollere løbet fra start, tog spidsen halvvejs, og på sidste omgang øgede hun tempoet endnu mere, således at sejren blev sikret med stor margen. Om søndagen, på 1500m i P15, havde to spartanere lagt en taktik, der skulle knække Mia, men Mia fulgte bare med i ryggen på dem og kunne med en fantastisk spurt overvinde den sidste af spartanerne på opløbssiden.

Josefine Rytter kunne gøre Mia kunststykket efter ved også at vinde 800m og 1500m, men Josefine gjorde det i P22. Her var der også tale om to suveræne Danmarksmesterskaber, hvor der ikke var tvivl om hvor mesterskabet skulle havne. De 2 sidste individuelle medaljer blev vundet af Joachim Weel Rosbo, der vandt sølv på 3000m i D17 og Klaus Præst Jaque, der vandt bronze i 3-spring i D22. De 2 dobbelte Danmarksmestre udgjorde stafetholdet på 4x200m i P22 sammen med Sara Schou Kristensen på 17 år og Rose Due på 14 år og meget overraskende kunne det unge hold tage et flot sæt bronzemedaljer i den ældste aldersklasse.

 

atletik

Rose Due, Sara Schou Kristensen, Mia Helene Mørck og Josefine Rytter med deres bronzemedaljer fra 4x200m-stafet.
Foto: Privat.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top