Flere medlemmer i et presset marked
Lokalbrugsen-05-11-14.jpg
Formand Jens Lindblom informerede de 60 medlemmer om situationen, der godt kunne bedre, men der var også lyspunkter. Foto: Kaj Bonne.
Velbesøgt årsmøde i Dagli Brugsen Mørkhøj

Mørkhøj Kirkes sognegård var fyldt godt op da Dagli Brugsen afholdt der årsmøde

Tirsdag den 4. februar, så formanden Jens Lindlom kunne byde velkommen til

60 veloplagte medlemmer, med Simon Dyngbo som dirigent.

Formanden omtalte i sin beretning en del af Coop mange mærkesager herunder kampagnen omring madspil som Coop havde gjort meget for at sætte på dagsorden.

Han kom også ind på at det har været et svært år for Coop og specielt efter

afskaffelsen af lukkeloven havde været hård ved de små butikker, hvilket vi også havde mærket.

Omkring aktiviteter havde Butiksrådet i året satset meget på de nære ting som primært går på tilstedeværelse i butikken – det gælder bl.a. medlemsrekruttering og nævnte herunder at der har været en fremgang på ca. 10 % i medlemstilgang i 2013. – Vi har arbejdet med diverse  forbrugerundersøgelser, og det vil vi også gøre i fremtiden, sagde Jens Lindblom.

Formanden sluttede med en tak til hele personalet med uddeleren i spidsen for en stor indsats samt tak til Butiksrådet for et godt samarbejde.

Uddeler Tanas Radevski erkendte, at året for Mørkhøj kunne have været bedre og nævnte bl.a. nogle af de tiltag man havde gjort for at udgå det stigende antal overfald man havde oplevet

Efter en del spørgsmål specielt omkring varesortiment og tilbudspriser, blev begge beretninger godkendt.

Under valg til Butiksrådet var der genvalg til Aase Schack Simonsen – Henry Simonsen og Bente Lindblom alle for to år, samt nyvalg til Laila Brædstrup for et år.

 

Lidt om bankdrift

Som et særligt punkt på dagorden havde Butiksrådet inviteret Informationschef Tore Hageskov fra Coop bank til at komme og fortælle om banken, samt hvilke muligheder der ligger som kunde i Coop Bank.

Efter en grundig gennemgang blev der muligheder for at stille spørgsmål, og spørgelysten viste sig at være stor, og der blev stillet rigtig mange gode spørgsmål og lang de fleste havde Tore Hageskov et klart svar på..

Butiksrådet vil i samarbejde med Coop Bank overveje at gentage denne del af arrangementet ved en senere lejlighed.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top