annonce
Foreløbigt grønt lys til ABs koncert
Brugerbestyrelsen på Gladsaxe Stadion skal give den sidste tilladelse

Brugerbestyrelsen på Gladsaxe Stadion skal give den sidste tilladelse

Vejen har været lidt længere end normalt, og der har været trange passager undervejs. Men onsdag aften nikkede et stor flertal i kommunalbestyrelsen ja til at AB midt i august kan arrangere en koncert på opvisningsbanen på Gladsaxe Stadion.

Kristian Niebuhr fra Dansk Folkeparti havde forlangt sagen i byrådet, fordi han mente, at arrangementet var så stort, at det burde afgøres af byrådspolitikere og ikke brugerbestyrelsen på Gladsaxe Stadion.

Men nu får brugerbestyrelsen det sidste ord.

Principielt har Kristian Niebuhr ikke noget imod, at AB arrangerer en koncert og forhåbentlig kan tjene nogle penge, men han finder også tidspunktet uheldigt, fordi det er tæt på starten på fodboldsæsonen i efteråret. Så i dårligt vejr kan banen godt blive smadret. Og det harmonerer meget dårligt med at der blandt de lokale fodboldklubber er hård kamp om at få lov til at bruge opvisningsbanen.

-Koncerten bør afvikles, så der er mindst fire uger til sæsonstarten, så banen kan trimmes, sagde Kristian Niebuhr

Tom Vang Knudsen (A) var utilfreds med den måde forhandlingerne omkring banefordelingen var foregået. Han mente ikke, at AB havde spillet med åbne kort på det tidspunkt, hvor de forhandlede, når de samtidig var klar med en ansøgning om at bruge stadion til en koncert, der i værste fald kan skade banen.

Men generelt var der en positiv holdning til at koncerten finder sted. I første omgang som en prøveballon med henblik på senere arrangementer.

-Vi skal have gang i Gladsaxe, sagde Pia Skou fra Venstre, mens Serdal Benli fra SF var glad for, at det blev præciseret, at der skal være styr på parkeringen.

Det er nu op til brugerbestyrelsen at behandle sagen.

AB skal garantere for en eventuelt genopretning af sagen.

AB skal indhente tilladelser og garantere, at lydniveauet ikke bliver for højt og at der er styr på parkeringen.

AB skal betale markedsleje for brug af anlægget.

Ikke mindst parkeringen ser ud til at kunne blive et voldsomt problem. Da der for nylig var boksestævne og ishockeykamp samme aften med ca. 1.500 tilskuere var parkeringen nærmest grotesk med enorme mængde ulovlige parkeringer.

Så koncertgæsterne skal i hvert fald opfordres til at komme med de offentlige transportmidler.

 

Det ligner en sløj forretning

Øl- og madsalg ligger hos restauratøren

En god varm sommerdag 16. august kunne nok få rigtig mange til at nuppe en fadbamse eller to, når de nu var til ABs koncert på Gladsaxe Stadion, hvor de kunne se Nik&Jay være blandt de optrædende. Og måske skal sulten stilles med en sandwich.

Det kan give mange penge i kassen. Men de ender bare ikke i ABs kasse.

Rettighederne til salg af øl og mad tilhører faktisk bestyreren af restaurant Bolden, fortæller administrativ leder Jim Nielsen fra Idrætsanlæggene,  så medmindre AB kan komme frem til en aftale med den nye restauratør, er den kommercielle fidus for AB i hvert fald helt væk på den front.

Så er der kun selve billetsalget tilbage, og når der skal betales leje af anlægget, og der skal være honorarer til de optrædende, og der skal sættes scene op, kan det måske ende med, at det ikke er ulejligheden værd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top