Generalforsamling i Gladsaxe Lokalhistorisk Forening
JO51.jpg
Jørgen Olsen blev æresmedlem. Foto: Privat
Foreningen fik nyt æresmedlem

Der var indkaldt til generalforsamling i Gladsaxe Lokalhistoriske Forening havde indkaldt til generalforsamling, som desværre ikke er samme tilløbsstykke som foreningens andre arrangementer.

Formanden, Arne Fogt, kunne i sin mundtlige beretning fortælle, at foreningen havde fået en nettotilgang af 31 medlemmer og at foreningen pr. 1. januar havde 540 medlemmer. Normalt er der ikke den store debat på denne aften og denne tradition blev gentaget i år.

Alle i bestyrelsen blev genvalgt så efter 20 minutter kunne dirigenten give ordet til formanden for en afsluttende bemærkning.

Her skulle der udnævnes et nyt æresmedlem hvilket fortjent gik til Jørgen Olsen, tidligere redaktør af Gladsaxe Bladet.

I sin tale til æresmedlemmet kunne formanden fortælle om alle de gode grunde der var til at Jørgen Olsen skulle modtage denne ære. Siden foreningens start i 1941 er der kun udnævnt 6 æresmedlemmer, så det er ikke en titel der bliver udnævnt i flæng. Hans store indsats i bestyrelsen er fantastisk, hvilket også de fremmødte var enige i. Jørgen fik overrakt et diplom samt foreningens krukke, som er en kopi af den ved Højgården fundne krukke fra stenalderen, som også er foreningens bomærke. Der var stående bifald til Jørgen Olsen og som formanden sagde, behøvede udnævnelsen ikke, at han skal hvile på laurbærrene men en opfordring om at fortsætte arbejdet.

Efter en kort pause blev filmen Gladsaxe Kulturfest fra den 23. juni 2001, der fandt sted ved Bagsværd i strålende sol. Manden bag arrangementet, Ivan Klitte, kommenterede filmen på bedste vis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top