Gratis is i Paradis
Paradis-Is-01-12-14.jpg
Heldigvis holdt vejret tørt, så isen kunne nydes på det lille butikstorv i Søborg. Foto: Foto: Kaj Bonne.
Is-sæsonen blev kickstartet.

Normalt er det kedeligt at stå i kø, men forventningens glæde gav alle i køen smil på læben, da Paradis is i Søborg uddelte gratis is i lørdags. Køen var lang på det lille butikstorv, og både store og små var mødt op for at udvælge deres yndlingsis.

”Jeg regner med, at der kommer mellem 800 – 1000 forbi til gratis is i dag. Det har der været de sidste par år,” fortalte indehaver Bent Madsen, der regnede med, at der i løbet af dagen ville bliver langet 350 liter is over disken.

”Jeg var meget tidligt oppe i morgen. Isen er helt frisklavet.”

Bent Madsen glæder sig til at række masser af is over disken i hele is-sæsonen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top