Hække også et trafikproblem
Med beklagelse ser jeg, at kommunen har ret til at "óvertræde" færdselsloven angående parkering på fortovet.

 

Med beklagelse ser jeg, at kommunen har ret til at “óvertræde” færdselsloven angående parkering på fortovet. Der er tilsyneladende forslag om oprettelse af et parkeringskorps. Det ville jeg gerne have oprettet. Det er nemlig nødvendigt at påtale den slags bestemmelser for at få dem overholdt. Dette korps kunne passende også holde øje med at hækkene langs fortovene bliver klippet efter gældende påbud. De fleste grundejere klipper korrekt, men hvis enkelte lodsejere undlader eller forsømmer sådanne påbud, er fortovet efter min mening ikke fuldt farbart, En sådan klipning bør udføres  således, at fortovets fliser  lodret fra indvendig kant er frit til en højde af 180 cm. Hvis en grundejer ikke klipper korrekt og sidder et påbud overhørigt, kan kommunen klippe på hans regning. Hvis han oplever dette en eller to gange, går han sikkert selv i gang, det er nemlig meget billigere. I øvrigt er fortovet  ikke fuldt farbart, hvis ikke begge fortovsfliserækker er fri. Kommunen har vel ikke lagt to rækker fliser for at de skal bruget til hæk eller delvis parkering. Det bliver kun overholdt hvis påtale sker. Sådan er desværre en del af menneskeheden indrettet. Det skal være muligt at passere brugere af rollator og kørestol uden at blive jaget ud på kørebanen.

 Volmer Hegvad.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top