annonce
Høje Gladsaxe-pige fik ny chance i X Factor
X-factor-Jasmin-04-11-14.jpg
Jasmin har sin daglige gang i Høje Gladsaxe. Den sidste uge har hun oplevet piger, der hvinede, når de så hende. Foto: Kaj Bonne.
Jasmin synger i gruppen Anthony Jasmin.

Fredag stod duoen Anthony Jasmin igen på scenen i X Factor. Den ene af duoens deltagere Jasmin er fra Søborg. Hun går til daglig i 9. klasse på Grønnemose Skole og har for en periode vinket farvel til skolegangene. Hun deltager i det store X Factor univers med Thomas Blachmann som mentor. Egentlig stillede hun op som solist, men røg i  superbootcampen, men  blev ringet op nogle dage efter; nu var hun pludselig i betragtning til den gruppe, som Thomas Blachman selv ville sammensætte.

 

Vokset op med musik

”Det er fantastisk, at det blev virkelighed. Jeg har drømt om X Factor siden jeg var 10 år gammel, og det er først i år, at jeg er gammel nok til at deltage” smiler Jasmin. Hun er 15 år og har musikken med fra barnsben.

”Min familie er meget musikalske. Alle synger og spiller et instrument, så jeg er vokset op med musik over alt.”

Jasmin har gået på en musik og performance skole på Nørrebro. Ligesom hun altid har optrådt på sin skole.

”Jeg elsker at synge, og jeg håber virkelig, at jeg kan komme langt. Jeg drømmer om at lave musik i USA i fremtiden,”  fortæller Jasmin.

 

Kæmpe udvikling

”Jeg har udviklet mig meget i det her forløb allerede. Jeg er blevet bedre til at synge i de høje toner, og jeg er blevet bedre til at performe. Tidligere stod jeg bare stille og sang.”

For Jasmin handler X Factor ikke bare om at vinde. Det handler om udvikling og gode oplevelser.

”Jeg får sunget en hel masse hver dag, og jeg har fået en masse kontakter og gode venner. Forholdet mellem os, der deltager er fantastisk. Vi er som en stor familie.”

Selvom det ikke var en del af planen, at Jasmin skulle synge i en gruppe, så er hun blevet virkelig glad for det. Og hun er sikker på, at gruppen fortsætter efter X Factor, også selvom de ikke vinder.

”Jeg håber selvfølgelig, at vi vinder, men jeg ved det ikke. Jeg synes alle har så meget at byde på,” fortæller Jasmin, der døjer med nervøsitet inden hun skal på scenen.

”Jeg krammer alle, når jeg er nervøs. Jeg er nødt til at have en masse kærlighed inden jeg skal på scenen.”

 

Om Jasmin:

Jasmin er 15 år og går på Grønnemose Skole.

Hun har boet i Høje Gladsaxe siden hun var 5 år.

Hendes mor er fra Færøerne og hendes far fra Sudan.

Hun er enebarn.

 

X-factor-Jasmin-01-11-14
Jasmin bliver mere og mere scenevant for hver uge der går. Men hun er altid nervøs inden hun går på.
Foto: DR

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top