annonce
-Jeg er en glad Gladsaxedreng
basim.jpg
Jeg er ubeskrivelig glad og stolt siger Basim Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Basim vandt dansk Melodi Grand Prix

-Det er helt surrealistisk og jeg er helt overvældende glad – en rigtig glad Gladsaxedreng, fastslår Basim, der i lørdags vandt det danske Melodi Grand Prix i Arena Fyn med sangen ”Cliche Love Song”.

Basim vandt en knusende sejr, hvor han fik maksimumpoint af samtlige fem dommere og 50 procent af seerenes stemmer i finalen.

-Det største var at stå på scenen og mærke pustet. Det var den største fest og det har været nogle vilde dage. Jeg har slet ikke ord, til at fortælle om oplevelsen. Tak er kun et fattigt ord. Jeg er så taknemlig for alle dem, der har bakket mig op og for alle de stemmer jeg fik. Jeg ville ønske, der fandtes et andet ord en tak, som var endnu bedre og som havde lidt flere bogstaver, siger Basim efterfulgt af et grin.

Basim er en galant fyr, der altid holder døre og bære damernes tasker, så derfor havde han heller ikke taget sin mor og bror med til Melodi Grand Prix på Fyn

-Jeg ville jo ikke rigtig have tid til at tage mig af dem. De så det i tv og er selvfølgelig meget stolte. Min mor var grædefærdig. Jeg er selvfølgelig ked af, at min far aldrig fik oplevet det, tilføjer Basim, der mistede sin far for 3 år siden.

Men den kommende tid og indtil det Internationale Melodi Grand Prix på Refshaleøen i København, er der også godt booket op i den 21-årige Basims kalender. For ud over at alle hiver i ham nu, så spiller han også Grease i Tivoli.

-Selvom jeg har travlt, så klager jeg ikke. Jeg nyder det i fulde drag. Det er jo nu, jeg skal suge til mig, for hvem ved, om man får sådan en chance igen, siger Basim, der godt vil indrømme, at han har en drøm om at nå længere ud end bare at være kendt i den hjemlige andedam

-Måske kan Melodi Grand Prix være et springbræt. Jeg tror på, at min sang kommer til at klare sig godt – så hvem ved, hvad der kommer til at ske, siger Basim efterfulgt at et stort smil.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top