Katinka hyldet med sin egen borgmesterkæde på
Katinka Enemark på fem år fra børnehuset Bakkely i Bagsværd vandt konkurrencen om at tegne borgmesterens julekort til julen 2014

Katinka Enemark på fem år fra børnehuset Bakkely i Bagsværd vandt konkurrencen om at tegne borgmesterens julekort til julen 2014. Og Katinka var godt forberedt , da hun ankom til reception på Rådhuset med sin mor Ann Sofie, sin far Rasmus, storesøster Elvira og vennerne fra Bakkely. Hun havde nemlig købt en fin borgmesterkæde for sine sparepenge, som hun stolt bar, mens hun blev hyldet med tale og gave af borgmester Karin Søjberg Holst og repræsentanter for Julekortkomiteen

Katinka fortæller om sin vindertegning: ” Der er en lille nisse, der prøver at pakke julegaverne op under træet. En engel med gule vinger flyver over juletræet, mens menneskene danser omkring. Og der er også saftevand og risengrød” .

Katinka fik billetter til svømmehallen,  og Bakkely kan nu vælge et frugttræ efter eget valg til at plante på institutionens legeplads. Og når det bliver jul, vil Katinkas tegning ikke kun blive sendt til Gladsaxe Kommunes venner i Danmark, men også til mange lande i verden, herunder til både Grønland og Japan, fortalte borgmesteren den stolte vinder.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top