- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Klogere på verden

Venstres folketingskandidat talte om de store internationale brændpunkter

Er vi på grænsen til en ny kold krig? Intervenerer USA i Syrien? Er Kina en ny supermagt? Hvad er Danmarks rolle i det storpolitiske spil? Dette er nogle af de spørgsmål, som i torsdags blev besvaret af USA -eksperten og Venstres nye folketingskandidat Mads Fuglede, der også er kendt fra sine kommentarer i TV.

Der var lagt op til et foredrag og debatmøde om Europas udenrigspolitiske udfordringer, da Venstre Gladsaxe inviterede borgere ind for at møde Mads Fuglede i sin første politiske optræden. Cirka 75 begejstrede og yderst spørgelystne tilhørere var mødt op for at deltage i arrangementet. Mads lagde ud med at fortælle om USA, de amerikanske udenrigspolitiske prioriteter samt hvordan Europa og Danmark skal navigere i forhold til en ændret verdenssituation.

Efterfølgende blev der tid til spørgsmål fra de fremmødte, hvor snakken nåede helt fra skudsalver i Syrien til Putins fremmarch i Østeuropa, USA’s statsgæld og hvilken rolle Danmark kan indtage i Arktis. På denne vis blev den udenrigspolitiske situation vendt og drejet i Søborg en ganske almindelig torsdag aften, hvor viden blev delt og tanker tænkt.

 

 

fuglede

Mads Fuglede kom godt rundt omkring verdenspolitikken.
Foto: Privat.