Koncertsag ruller videre
Nyt møde i udvalg gav ingen afklaring

ABs ansøgning om at få lov til at holde en koncert på Gladsaxe Stadion 16. august ruller lidt rundt i diverse udvalg, inden den kommer på byrådets møde 19. marts.

Først var den i kultur, fritids og – idrætsudvalget (KFIU), hvor der principielt blev givet tilladelse med nogle forbehold. Kristian Niebuhr fra Dansk Folkeparti og Tom Vang Knudsen fra Socialdemokraterne stemte imod.

Så kom den i økonomiudvalget, hvor man sendte den tilbage til KFIU. Her blev den så drøftet forrige tirsdag uden at der skete ret meget.

Så nu er den sat på dagsordenen på økonomiudvalgets møde i dag. Inden den kommer i byrådet næste onsdag.

På mødet 4. marts foreslog udvalgsformand Katrine Skov ”at der under forudsætning af brugerbestyrelsens godkendelse som forsøg principielt gives tilladelse til afholdelse af koncert på Gladsaxe Stadion, og at koncerten placeres således, at eventuelle skader på banen kan genoprettes, uden det går ud over sæsonkampe. ”

Katrine Skov (A), Susanne Palsig (SF) Lars Abel (C), Susanne Yazdanyar (Enhl.) og Pia Skou (V) tiltrådte forslaget.

Tom Vang Knudsen og Kristian Niebuhr stemte imod.

-Vi skubber alt ansvar over på Brugerbestyrelsen. Hvis der kommer protester fra Høje Gladsaxe på grund af støj eller parkering, skal vi så som politikere skubbe dem foran os. Og hvis vejret bliver elendigt til koncerten tror jeg ikke, at banen kan genoprettes i et snuptag, siger Kristian Niebuhr.

På mødet bad Lars Abel om en redegørelse for, hvad det vil koste, hvis man lægger kunstgræs på opvisningsbanen a la det man har på Farum Park, der kan bruges hele året.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top