Nu er Arrivas biler væk
Parkering-12-14.jpg
Arrivas chaufførbiler er nu væk. Foto: Kaj Bonne
Men formanden for trafik- og teknikudvalget tvivler på, det holde ved

 

Men formanden for trafik- og teknikudvalget tvivler på, det holde ved

I gennem et par uger har Gladsaxe Bladet skrevet om, hvordan Arrivas buschauffører parkerer deres biler ved Buddinge Station – helt som de har lyst til.

Nu er der tegn på, at Arriva har lagt sig fladt ned.

-Vi er begyndt at parkere i parkeringshuset under Kvickly, men der må man kun parkere i to timer. Vi er nu ved at undersøge, om vi kan få en virksomhedsaftale, så vi kan parkere med vores biler i længere tid, fortæller kommunikationschef hos Arriva, Martin Wex, der indrømmer, at han ikke er stolt over den måde, chaufførerne har parkeret deres biler på.

-Det er en uvane og det skal jo helst ikke være med til at danne præcedens for, hvordan man ellers parkerer. Vores chauffører er selvfølgelig blevet informeret, så nu håber vi, de efterlever det, fastslår Martin Wex.

Også formanden for trafik- og teknikudvalget Ole Skrald har været vred på Arriva og han tror, at Arriva fortæller røverhistorier, når de siger, at de vil gøre noget ved problemet.

-Det har været ren dovenskab fra enden til anden og Arriva har bare villet være magelige. Der er jo masser af parkeringspladser omkring Buddinge Station, siger Ole Skrald, der ikke kan forstå, at Arriva har kunnet være så ligeglade med trafiksikkerheden.

-Jeg vil appellere til at folk tager billeder ved stationen og sender dem til mig, hvis de ser ulovlige parkeringer. Det er simpelthen helt uacceptabelt og det skal stoppe nu. Der gælder de sammen færdselsregler for Arriva som for andre borgere, fastslår Ole Skrald.

 

2 kommentarer om “Nu er Arrivas biler væk”

 1. B. Rasmussen siger:

  Indlæg de seneste uger fra de “gnavne gamle mænd” om parkering ved Buddinge, Bagsværd og på fortov har primært handlet om forbud og straf – som om nogen er blevet snydt.

  Området ved Buddinge Station blev omlagt for år tilbage og man har tilvejebragt det reglementerede antal handikap- og taxi holdepladser. Men tilsyneladende er der ingen, som har overvejet at sikre 2-3 reserverede parkeringspladser til Movia og DSB tjenestekøretøjer.

  Jeg vil foreslå at Movia anskaffer 2 blå skilte til markering af tjeneste parkering, og så ansøger kommunen om at opstille dem på de nærmeste 2 P-pladser. Det skulle ikke være til gene for nogen, da der tilsyneladende er “masser” af pladser ved Buddinge Station.

 2. Calle Holm siger:

  Til hr. Skrald .

  Du. Kære forhenværende skrældemand, ved jo godt at der er overenskomster, og lokalaftaler med hensyn til arbejdstid, det er også gældende for Arrivas chauffører. Vi har en fast køretid fra garage og til for eksempel Buddinge station.Hvis vi så skal køre rundt og lede efter enl ledig plads, så er det umuligt at nå at stille bilen låse den gå hen i folkelokalet, og hænge nøglen til transport- bilen, og derefter at afløse kollegaen til tiden, sådan at bussen afgår til fastsat tid. Hvis der var noget ved dig, så fik du malet et par pladser op på den helle som vi holdt på før, og skriver , reserveret Arriva tjenestebiler!
  med venlig hilsen Calle Holm Chauffør af Guds nåde! Hos Arriva-Gladsaxe. En af dine skatteydere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top