Ny cykelbutik i Bagsværd
Cykelhandler-10-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Cykelkrogen åbnede i lørdags

I lørdags åbnede en ny stor cykelbutik ”Cykelkrogen” på Bagsværd Hovedgade 103, lige ved siden af Irma. Folk i Bagsværd var inviteret forbi til en snak om cykler og butikken havde åbningstilbud. De to ejere, Brian Jensen og Claus Gyldensted, er garvede cykelkendere og har arbejdet de sidste 20 år i cykelbranchen. Primært i Jupiterkæden.
”Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde folk i Bagsværd en rigtig stor cykelbutik. Vi er knivskarpe på alt, hvad der handler om cykler” fortalte Brian Jensen, der altid har været fascineret af cykler.
”Vi skiller os ud ved at have et kæmpe udvalg, og et meget stort kendskab til cykelbranchen. Det betyder, at vi kan give en perfekt service, der rammer den enkeltes behov.”
Cykelbutikken er luftigt indrettet og værkstedet er åbent. Det giver mulighed for en god dialog med kunderne, når cyklen skal repareres. Butikken tilbyder alt fra de første børnecykler, til mountainbikes, el-cykler, trickløbehjul og enkelte skateboards.
”Vi vil gerne være de bedste, og vi vil gerne være kendt i bybilledet. Vi regner for eksempel med at arrangere events på sigt. Cykelture for store og små på alle niveauer,” fortalte Brian Jensen, der har en klar intention om at gøre en forskel for de lokale.
”Vi har lavet et rigtig hyggeligt miljø i vores butik. Et sted, der indbyder til snak med kunderne, så jeg håber, der er mange, der har lyst til at komme forbi. Nu behøver folk i Bagsværd ikke at tage helt til Lyngby, for at få det udvalg, de ønsker.”
Butikken har også mulighed for at bestille helt konkrete og specielle ønsker hjem.
Brian Jensen er lokal Bagsværdborger og udlært i butik, mens Claus Gyldensted er udlært mekaniker og fra Søborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top