Smøleri giver rabat
parkering.jpg
Foto: Jens Ettrup
Forsikringssag om bil i Bagsværd føres til Ankenævnet

Bandagist Jens Ettrup fra Bindeledet i Bagsværd er som tidligere nævnt i Gladsaxe Bladet langt fra tilfreds med, at han ikke fik medhold i en forsikringssag, så han selv skulle betale for reparation af kølerhjelm efter at et vejskilt i stormvej væltede ned over bilen.

Nu har han i hvert fald i første omgang fået lidt medvind. 17 måneder (!) efter episoden fandt sted har forsikringsselskabet meddelt, at han slipper for at betale sin selvrisiko.

”Ved gennemgang af din sag, har jeg noteret, at der er tale om en skade fra september 2012, og at du undervejs ikke er løbende orienteret om udviklingen i sagen, og problemet med at gennemføre erstatningskravet.

Vi er på baggrund af ovenstående indstillet på, at friholde dig for den opkrævede selvrisiko, og du kan derfor se bort fra opkrævningen på kr. 2.760 (indeks 2012), da denne er annulleret.”  Står der i brevet fra forsikringsselskabet.

Korrespondancen mellem Jens Ettrup og forsikringsselskaber er foregået via mail, men i sagen henvises der til et brev tilbage i november 2012.

-Det har jeg aldrig modtaget, og det undrer mig at der i et enkelt tilfælde skulle være tale om et brev, siger Jens Ettrup.

-Jeg har to vidner, der så skiltet vælte ned over min bil, og jeg har fem vidner, som kan bekræfte, at det blæste meget kraftigt den dag med vinden gående direkte ned ad Bindeledet oppe fra Bagsværd Hovedgade. da sagen kom i Gladsaxe – og derefter blev fulgt op af DR P4 – blev jeg kontaktet af to personer som tidligere har været ansat som rådgivere i forsikringsselskaber. de siger begge, at denne sag er der ikke tvivl om, så jeg agter at køre den hele vejen, siger Jens Ettrup.

Jeg har nu følgende spørgsmål til jer:

Hvorfor skal der gå 17 måneder, før der foreligger en afgørelse

Hvorfor har i ikke henvendt jer for at få uddybet sagen, idet der jo er tydelige misforståelser i denne sag.

Hvorfor stiller mit forsikringsselskab ikke op for mig, spørger Jens Ettrup, der nu vil gå videre til Ankenævnet.

Det er ikke så meget på grund af beløbene, men mere det principielle i sagen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top