Sortering af Husholdningsaffald
Åbent brev til By-og Miljøforvaltningen.

Åbent brev til By-og Miljøforvaltningen.
JEG GIDER IKKE MERE! At sortere mit husholdningsaffald i: plastik , pap, andet affald.

Hvorfor ?
Fordi det ikke bliver afhentet, (gælder plastik) trods gentagne henvendelser til relevante vognmænd har det ikke hjulpet. (det er 3/4 år, vi snakker om)  Mit hus er fyld op med diverse plastikaffald – føj!
Mht. PAPAFFALD, så erfarede jeg ved selvsyn ,at mit pap kom i samme beholder som det almindelige husholdningsaffald ! – måske er skraldevognen så teknisk indrettet, at den selv sorterer det, hvad ved jeg.
NÆH kære Kommune – mit skrald kommer fremover i den samme container.
Så kan I lære det.
Venlig hilsen

K. Molge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top