- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Spørgsmål uden svar

Skovbrynet skole er udsat for noget, der nærmest må betegnes som et overgreb fra kommunens side.

 

Alt dette sker, fordi Skovbrynet skole ikke i det ønskede omfang kan tiltrække elever fra de villakvarterer, der er en del af skoledistriktet. Skolen er topplaceret når det gælder undervisning og brugertilfredshed, men det får ikke villaforældrene til at vælge skolen i særlig stort omfang.

Derfor stillede jeg disse tre spørgsmål på sidste byrådsmøde:

1. Har man nogen dokumenteret viden om, at det er hensigtsmæssigt at gennemføre store strukturændringer og gennemgribende pædagogiske tiltag på en skole uden at inddrage medarbejderne i processen.

2. Har man dokumenteret viden om, hvad der får villaforældrene til at fravælge Skovbrynet skole? Har man dokumenteret, at det er utilfredshed med Skovbrynet skoles undervisning og skoleledelse, der er den væsentlige årsag til fravalg af skolen, og ikke helt andre grunde?

3. Har man dokumenteret viden om, at det er hensigtsmæssigt at gennemføre store ændringer på en kommuneskole uden at inddrage den valgte skolebestyrelse.

 

Svarene kan man høre på kommunes hjemmeside som postcast fra byrådsmødet.

Det er mildt sagt ikke imponerende.

Kunne man ikke formå formanden for Børne- og Undervisningsudvalget til at komme med et gennemarbejdet svar på disse spørgsmål her i bladet?

 

Gunnar Svendsen
SF