Stort udsalg i Ryby
RYBY-13-14.jpg
Hos Ryby på Bagsværd Torv er man klar til det store rykind, når der skal tømmes ud på lageret Foto: Foto: Kaj Bonne.
Succesen gentages

Fra den 26. marts kl. 10.00 er det med at være på stikkerne, hvis man vil have fingrene i nogle af de tilbud, som Gule Dage i Ryby i Bagsværd disker op med den kommende tid. Det er alle de kendte mærkevarer som AEG, Bosch og Miele, der er i spil og man kan spare op til 57%.

-Vi afholder Gule Dage for at få lidt gang i butikken og for at lave et udskiftningssalg. Vi venter på sommervarerne og på i det hele taget at få nye produkter ind. Vi kørte også konceptet sidste år med en kæmpe succes, fortæller butikschef Danny Andersen.

-Jeg forventer der kommer rigtig mange. På grund af foråret og sommeren, så er det som regel køleskabet og støvsugere, som folk går efter, siger Danny Andersen, der glæder sig til at se mange glade kunder i butikken i de næste uger.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top