AB kæmpede sig til sejr
ab.jpg
Fem mand bag bolden, så kan det være svært for modstanderne at score. Aberne pakkede sig godt. Foto: SA Media.
Fredericia besejret 1-0 efter spændende afslutninger i begge halvlege

Fredericia besejret 1-0 efter spændende afslutninger i begge halvlege

Med to sejre i de første tre kampe i foråret er AB’erne på sporet for at redde plæadsen i 1. division. Eeekendens 1-0 gevinst mod Fredericiahjemme bar AB i den rigtige retning.

Holdet er på 11. pladsen med 21 point efter Hvidovre – nr. 10 med 22, og Vendsyssel på 9. pladsen med 25 ligesom Fredericia.

For AB med 6 point i de første tre kampe ser situationen lysere ud, selvom træner Thomas Nørgaard midt i sejrsrusen mindede om, at der er lang vej hjem.

Kampen var fra start åben, men AB spillede bedst og efter 20 minutter gav det resultat, da Nichlas Rohde scorede kampens eneste mål, da han headede Emil Farvers indlæg i mål til 1-0.

Scoringen fik østjyderne længere frem på banen, så presset på Jannich Storch i AB’s mål blev øget betragteligt. Men han klarede udfordringerne flot

-Jannich gjorde det godt og er nu vores første-målmand, sagde cheftræne Thomas Nørgaard..

Undervejs i 1. halvleg ramte Fredericia målstolpen i AB-målet, og var tæt på i andre situationer.

Men AB’erne kæmpede heroisk, ikke mindst i 2. halvleg, hvor jyderne satte tryk på for at få udlignet. Afslutningen holdt de godt 600 tilskuere i spænding – ikke mindst i de sidste minutters overtid. Storch reddede dog, når der var allermest brug for det. AB havde sine få muligheden, men udbyttede ikke chancerne efter pausen..

ABs målscorer Nichlas Rohde var naturligvis tilfreds med, at hans scoring blev kampens eneste.

– En skøn sejr, hvor jeg synes, vi alle arbejde stenhårdt. Da jeg så Farvers indlæg, var jeg klar over, at jeg bare skulle snitte den og det lykkedes, siger Nichlas Rohde.

ABs cheftræner Thomas Nørgaard var også en glad mand efter kampen.

-Vi spiller en flot første halve time, men meget direkte angrebsspil, men især i 2. halvleg presser de os tilbage. Det gør det svært for os at komme frem, men vi spiller godt defensivt, og med to 1-0 sejre det sidste par kampe, giver det masser af selvtillid, siger AB’s træner.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top