annonce
Angst kan behandles
Gratis Informationsaften om angst

Bedre Psykiatri holder informationsaften om angst på Gladsaxe Hovedbibliotek 29. april kl. 19 med psykoterapeut Lene Brøndum Madsen, som er specialist i behandling af angst, ocd og fobier.

350.000 mennesker i Danmark  lider lige nu af angst i en grad, så det begrænser deres livskvalitet og ofte evnen til at gå på arbejde, i skole eller tage en uddannelse. ”Angst er den mest almindelige psykiske lidelse i Danmark. Hvert 5. menneske i Danmark vil i løbet af en livstid blive ramt af angst, og det er således dobbelt så almindeligt at lide af angst som at være deprimeret.

På trods af dette, så er angst stadig ikke noget, vi snakker med hinanden om, men det gør vi altså på vores informationsaften om angst”, siger foreningskonsulent i Bedre Psykiatri Arly Eskildsen.

Lene Brøndum Madsen introducerer deltagerne til kognitiv adfærdsterapi og mindfulness som en del af vejen fri af angst.

Psykoterapeut Lene Brøndum Madsen fortæller om angst og angstbehandling og hun fortæller også sin egen historie om panikangst og sygemelding og vejen – via terapi – helt fri af angst.

Lene har en baggrund i turistbranchen og som projektleder på Syddansk Universitet, men arbejder nu som psykoterapeut med speciale i behandling af angst og fobier og som foredragsholder for afstigmatisering i forhold til psykiske lidelser.

Lenes tidligere klient Eva Skak fortæller denne aften om sociale fobi og hvordan hun slap fri af den.

Alle er velkomne og tilmelding ikke  er ikke nødvendig.

Yderligere information og tilmelding til Arly Eskildsen  på mail: gladsaxe@bedrepsykiatri.dk eller på tlf. 61 68 76 24.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top