Basim fik elev-overraskelse
Bassim-03-18-14.jpg
DR Ultra filmede på Grønnemose Skole

”Go Basim Go – Go Basim Go” – iført Basim-masker og Basim-billeder på pinde overraskede en masse elever det unge sangtalent i gymnastiksalen på Grønnemose Skole. Det skete i forbindelse med et planlagt interview med børneprogrammet DR Ultra, der ønskede at filme på Basims gamle folkeskole. Interviewet skal bruges i et hyldestprogram til Basim, der bliver vist som optakt til hans deltagelse i Eurovision Song Contest d. 10. maj.

Basim blev, uvidende om elev-overraskelsen, interviewet af Sofie Østergård i omklædningsrummet. Her modtog han tre gaver: Først et par boxershorts med supermand på – de skulle give held og lykke på scenen, dernæst hans gamle klubtrøje fra hans fodboldtid i HGI i Søborg – den skulle minde ham om hans fightervilje, og til sidst en tromme, fra en gammel skolelærer på skolen – den skulle minde ham om, at han altid var i stand til at få publikum med på bedste vis, når han spillede på skolen.

Den allersidste overraskelse var bag døren til gymnastiksalen. Da Basim trådte ind i salen fuld af hujende elever med masker på, tabte han mælet og tog sig til hovedet. Alle eleverne stimlede sammen til et stort fælleskram, og Basim var overvældet:

”Jeg tænkte, hvad sker der – har jeg virkelig fortjent det? Jeg er helt vildt glad og lykkelig, og jeg glæder mig til at gøre både gladsaxeborgere og hele Danmark stolte, når jeg går på scenen og repræsenterer Danmark med min sang.”

 

Bassim-04-18-14

Basim uddelte kram til de nærmeste og grinede højt af de Basim-masker eleverne havde på.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top