annonce
Eksklusiv koncert på Tobaksfabrikken
Stor koncert med det elektroniske popband PANAMAH på den rå Tobaksfabrik i Gladsaxe

Stor koncert med det elektroniske popband PANAMAH på den rå Tobaksfabrik i Gladsaxe

Bandet, bestående af dj Anders Christensen, guitaristen Peter Lützen og sangerinden Amalie Stender, er kendt for de tre stærke hitsingler: Dj BluesBørn Af Natten og seneste skud på stammen ”Små Stød” fra deres aktuelle plade En Varm Nats Kølige Luft. De har været nomineret til årets P3 Pris og modtog sidste år prisen for Nye Danske Navn til Zulu Awards.

PANAMAH forventer en aften på Tobaksfabrikken med en masse dejligt publikum, og så lover de at give den alt, hvad de kan: ”Publikum skal glæde sig til at høre vores live-versioner af de sange, de kender fra radioen og vores albums,” fortæller forsanger Amalie Stender.

Det er sjældent, at der spilles koncerter i Gladsaxe med så store navne som PANAMAH. Derfor bliver koncerten en helt særlig oplevelse, fordi Tobaksfabrikken giver publikum adgang til et område i Gadsaxe, som normalt er lukket. Og så glæder bandet sig til at møde publikum: ”Det er altid fedt at møde sit publikum ansigt-til-ansigt, så vi forventer en dejlig oplevelse for både publikum og os.

 

Koncerten med PANAMAH er fredag den 9. maj kl. 20.00 på Tobaksfabrikken i Gladsaxe. Til koncerten vil der være opvarmning med et lokalt Gladsaxe-band.

 

KOSMODROM præsenterer musik og teaterevents i Gladsaxe. Kosmodrom er Gladsaxe Kommunes kulturelle satsning i samarbejde Teater Mungo Park.

 

Billetter koster 100 kroner og kan købes på http://www.billetten.dk/event/43501. For mere info tjek: www.kosmodrom.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top