FDF Gladsaxe Brass Band er midt i et travlt forår
fdf-paisley.jpg
Orkestret var i fjor på besøg i kommunens skotske venskabsby Paisley Foto: Privat
Masser af lokale koncerter

Forårets spæde spiren får ikke medlemmerne af FDF Gladsaxe Brass Band til at sætte øvetempoet ned. Det er ikke fordi de er upåvirkede af træernes svagt lysegrønne forårsskær, men fordi der er nok at se til. På trods af travlhed er det vigtigt for FDF Gladsaxe Brass Band at sørge for, at der er tilgang af nye børn. Derfor er det i disse uger, at man kan tilmelde sig bandets helt unikke tilbud om undervisning på et messingblæseinstrument. Oplysninger herom kan findes på hjemmesiden www.FDF.dk/GBB I sidste uge havde bandet en stor koncert med Sigurd Barrett, som der er gået lang tids forberedelse til.

Herefter er bandet gået i gang med at forberede sig til resten af forårets begivenheder. Som altid skal bandet til De Danske Årsmøder i Sydslesvig; i år i slutningen af maj. Det er en meget intens weekend med tre – fire optog, tre – fire koncerter, en gudstjeneste og en stor fælleskoncert. Lokalt kan vi nyde bandets favnende og velklingende musik i forbindelse med SøborgNatten og Go’ Nat Bagsværd. Dertil skal bandet 2. pinsedag spille ved den store friluftsgudstjeneste i Aldershvile Slotspark, og ugen senere ved Mørkhøj Kirkes friluftsgudstjeneste.

Som noget nyt deltager FDF Gladsaxe Brass Band i år i Brass Band Battle. Det lyder umiddelbart voldsommere end det er. Indholdet er en uforpligtende underholdningskonkurrence for alle brass bands på Sjælland.

Med det program er det ikke så sært, at nydelsen af foråret for medlemmerne af FDF Gladsaxe Brass Band kan blive lidt begrænset i år.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top