Gladsaxe Folkekor gav koncert
Folkekoret-18-14.jpg
Hyldestkoncerten til Elton John var en stor succes. Foto: Foto: Kaj Bonne
Hyldest til Elton John

”Goodbye yellow brick road, Sacrifice og Candle in the wind” – der var Elton John på programmet, da Gladsaxe Folkekor i samarbejde med Elton Jazz lørdag aften gav koncert i Grønnemose Skoles festsal.. Der var mødt mellem 200 og 300 mennesker op til den store hyldestkoncert til Elton John.

”Det er første gang vi synger sange af Elton John. Det var en dejlig oplevelse med fantastisk stemning,” fortalte Kim Vulpius, medlem og sanger i Folkekoret.

Idéen til koncerten kom  fra Christian Dahlberg, Folkekorets dirigent og Nicolaj Holmboe fra Elton Jazz. Koncerten varede et par timer og repertoiret vekslede mellem fællesnumre og numre opført af enten Folkekoret eller Elton Jazz.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top