Gladsaxe-Hero godt fra start
Topplacering konsolideret

Gladsaxe-Heros serie 1-hold åbnede forårssæsonen med bravur, da spillerne sejrede 4-1 i Jyllinge efter 4-0 føring ved pausen. I forening med førerholdet Helsinges pointtab efter 2-2 mod Grønne Stjerne betyder det, at Gladsaxe-Hero nu kun er et point fra 1.pladsen og Helsinge.

Træner Tom Nielsen har i vinterens løb ændret spille-formation fra 3-5-2 til 4-1-4-1. Kristian ”Kiki” Koropanov passer den defensive midtbaneposition, mens Andreas Bønnelycke er skarpretter i front. Det udmøntedes i træfferen til 3-0 mod Jyllinge.

-Med en 4-0 føring i ryggen handlede 2. halvleg for os at kontrollere forårets premierekamp og holde Jyllinge fra at komme tilbage i kampen. Det lykkedes, men vi kunne godt have scoret to-tre mål flere efter pausen, siger Gladsaxe-Hero-træneren og understreger sin tilfredshed med indsatsen.

Allerede efter syv minutter kom Gladsaxe-Hero foran 1-0 ved Christopher Bruun. Michael ”Lange” Nygaard øgede til 2-0, da han blev spillet fri i dybden af Christopher Bruun. Andreas Bønnelycke – den ene mand i front – øgede til 3-0, mens den anden og ikke så lange Martin Nygaard scorede til 4-0 inden pausen, fortæller Tom Nielsen.

Gladsaxe-Hero spiller igen lørdag kl. 14 i Gladsaxe mod Grønne Stjerne, som man slog 3-1 i Brøndby Strand i foråret.

SA

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top