Annonce
Gladsaxe-Hero har fundet vej til målet
Gladsaxe-Hero har fundet vej til målet

Optimismen kan være farlig advarer træner efter 6-1 sejr-

Gladsaxe-Heros serie 1 hold har haft nogle fine uger med sejre på stribe. Senest blev det 6-1 over AB i Bagsværd. Med 3-0 over Brede – en af de nærmeste konkurrenter til den oprykning spillere, trænere og ledere  satser på – og en lidt mager 0-0 kamp mod Egedal  ser det lovende ud. Gladsaxe-Hero er på 2. pladsen efter stærke Helsinge, som de rødtrøjede møder  7. juni – og her kunne afgørelsen om 1. pladsen godt falde.

Det afgørende er dog at holde den 2. plads, man indtager efter storsejren over AB i Bagsværd, idet to hold er sikre på oprykning.

Mens Helsinge fører med 37 point for 18 kampe, har Gladsaxe-Hero 34 point og Espergærde 32 på 3. pladsen.

De første to mål faldt i kampens start med kort mellemrum. I begge tilfælde var de signeret David Ledstrup.

-I efterårets 13 kampe lavede vi 17 mål – nu har vi i fem forårskampe lavet 14. I kampen mod Egedal havde vi 13-14 scoringsmuligheder, men fik ikke scoret én gang, siger Ledstrup.

-Her fik vi lukket op og forbedrede vores score med seks træffere efter 3-1 ved pausen, siger Ledstrup, der i 2. halvleg scorede til 4-1.

Martin ”Lange” Nygaard gjorde det 3-1 inden pausen.

Jonas Hagman scorede til 5-1 og Kristijan Kiki Koropanov øgede til  6-1, efter meget flot spil og beslutsomhed i afslutningerne. Det styrker forventningerne om oprykning til sjællandsserien.

-Nu kan vi i det mindste ikke rykke ned, sagde Gladsaxe-Hero træner Tom Nielsen lidt ironisk. Han har måttet bruge energi på at dæmpe forventningerne i klubben, hvor nogle talte, som man allerede rykket op, fordi man har haft en-to uger i toppen.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top