Gør klar til Gladsaxeløbet
Gladsaxeløbet-002-23-13.jpg
Motionsvanerne kan ikke grundlægges tidligt nok, og motionen kan blive en familieforetagende eller en social begivenhed i en sportsklub eller i et boligkvarter Foto: Kaj Bonne
Udsigt til deltagerekord

619 tilmeldte – 200 flere end i 2012. Så positivt var det, da Gladsaxeløbet i fjor blev afviklet i et yderst behageligt vejr med start og mål på plænen bag rådhuset. Der løbes igen i år ca. 2 km, ca. 5 km og ca. 10 km.

Gladsaxeløbet arrangeres af Nordea, FIG og Gladsaxe Bladet

Udsigten til at tallet bliver forbedret i år er lovende. For IF Bytoften bakker i den grad op omkring løbet. Mens der i fjor var 40 deltagere fra klubben, så bliver det langt, langt bedre i år.

-Vi er oppe på 90 deltagere fra klubben. Vi tager del i løbet på de forskellige distancer, og så tager vi tilbage til klubben, og laver det om til en hyggelig grillfest, siger Bytoftens formand, Thomas Dreyer.

Den får på alle tangenter med ens trøjer og sponsornavne, så sammenholdet i den grad bliver markeret.

Løberne udstyres med chips, der lige kan monetres med snørebåndene, og så får man den helt rigtige tid, når man krydser målstregen.

Mange løber i et imponerende tempo, mens andre nærmest er nede i gåtempo. Mange forældre tager de små ved hånden og introducerer dem til motion via ruren på 2 km. Andre børn afslører et løbetalent, der sagtens kan bygges videre på.

Nybagte mødre har barnevognen med, mens andre har en løbevogn, der skubbes, mens småbørnene kan kigge på inde fra vognen.

Igen i år vil der være masser af præmier til deltagerne.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top