Håndbold er sjovt
Håndbold-01-16-14.jpg
En onsdag i håndboldens tegn. Der var fart på i Gladsaxe Sportscenter. Foto: Kaj Bonne.
Gladsaxe HG holdt stor håndboldturnering for 4. klasser og SFO´er

230 elever var til håndboldturnering i Gladsaxe Sportscenter i onsdags. Der blev løbet, råbt, kastet og heppet. Om formiddagen var der turnering for skolernes 4. klasser og om eftermiddagen for skolernes SFO´er.
”Vi har inviteret alle skoler i kommunerne til at deltage, fordi vi gerne vil give eleverne en introduktion til håndbold, ” fortalte Jette Jakobsen, formanden for Gladsaxe HG – en af de lokale håndboldklubber.
Eleverne var opdelt i små hold og puljer, og der blev dagen igennem dystet på livet løs. Begge turneringer blev afsluttet med finale og medaljeoverrækkelse.
”Vi vil gerne fortælle og vise børnene, at håndbold er sjovt, ” fortalte Jette Jakobsen.
Om formiddagen var alle 4. Klasser fra Grønnemose Skole repræsenteret. Ingen andre skoler havde benyttet tilbuddet.

Om eftermiddagen var SFO-turnering. Det blev en meget farverig og intens eftermiddag med kampe på 2 små baner på samme tid. Farverig fordi SFO’erne havde deres egne t-shirt i flotte farver (Grønnemoseskolen var grønne, Enghavegårdskolen var røde, Mørkhøj Skole var gule, og Søborg Skole Orange.

Alle hold kæmpede, og det sejrende hold jublede – specielt de vindende fra Mørkhøj, som også fik flotte guldmedaljer

Turneringen var arrangeret i et samarbejde med DGI, som havde stået for alt det praktiske omkring invitationer, tilmeldinger, turneringsplaner og plakater, mens Novo Nordisk havde sponsoreret dagen. Det var elever fra 10. klasses Centret, der fungerede som dommere og tidtagere hele formiddagen.
”Vi er taknemmelige for opbakningen udefra, ellers havde arrangementet ikke kunne lade sig gøre, ” fortalte Jette Jakobsen.
Håndboldklubben Gladsaxe HG er klar til at modtage nye medlemmer, hvis børnene skulle have lyst til at udforske sporten.
Du kan læse mere om håndboldklubben på ww.gladsaxehg.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top