Jeg er langtidsholdbar
Frisør-01-15-14.jpg
-Jeg har netop ansat Karina Billeskov og det har givet salonen et boost, fortæller ejeren, Marianne Westh (t.v.). Foto: Kaj Bonne
Westh Hair har fået ny frisør

En gennemsnitsfrisør holder i ni år, men den tidsperiode er ejeren af Westh Hair, Marianne Westh, smuttet uden om for længst.

Hun har haft butikken på Buddingevej i 22 år, og for en måned siden ansatte hun Karina Billeskov, efter en tidligere ansat stoppede efter længere tids sygdom.

-Det har givet et boost til forretningen. Jeg var gået lidt død, men nu er modet for alvor kommet tilbage, og det har jeg trængt til, fortæller Marianne, der ellers karakteriserer sit job som værende noget af en livsstil.

-Jeg har det mest fantastiske job, hvor jeg møder en masse søde kunder, og så tjener jeg oven i købet penge på det, siger Marianne med et stort og varmt smil.

Sammen med Karina har hun netop været på kursus i de sidste nye hårdtrends.

-Hvis man skal have striber i, så er det nye, at man ikke skal have folie i. I stedet kan man nu bruge en ny teknik, som er lettere. Det giver dog ikke de striber, som vi er vant til, men i stedet får man et mere naturligt look. Men selvfølgelig bruger vi stadigvæk også folie, hvis det er det, kunden ønsker, forsikrer Marianne.

Duoen på Buddingevej laver også strukturbehandlinger, det er, hvad man i gamle dage kaldte en permanent.

-Der kommer virkelig mange, der gerne vil have løftet håret, lavet nogle store fyldige krøller eller lavet en skilning i håret, som holder.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top