-Jeg troede aldrig vi ville vinde
Jasmin.jpg
-Jeg glæder mig til, at Anthony og jeg skal til at lave en masse god musik, forsikrer Jasmin. Foto: Bjarne Bergius Hermansen
Jasmin fra Søborg har X Factor

Der var kæmpe smil og sejrstårer da Jasmin Dahl fra Søborg, sammen med sin makker, Anthony Lopez, i lørdags kunne kalde sig vindere af X-Factor 2014.

-Jeg troede aldrig, vi ville vinde, så det er jo en fantastisk følelse, fortæller 15-årige Jasmin, der sammen med sin bedre halvdel er glade for, at de har kunnet gøre deres mentor Thomas Blachman stolt.

-Nu glæder jeg mig bare til at lave en masse god musik sammen med Anthony.

Vi er som bror og søster, fastslår Jasmin, der er sikker på, at en af grundene til at hun kommer så godt ud af det med Anthony er fordi, de er enige om at arbejde hårdt.

Og der er bestemt heller ikke noget, der hedder at hvile på laurbærrene i showbizz. Anthony Jasmin er allerede på pressetur rundt i landet og Jasmins skoleskema på Grønnemoseskolens 9. klasse er sat på stand by.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top