Kæmpe talent på landsholdet
Gladsaxe Bears sender yngstemanden på landsholdet

16-årige Magnus Schlichtkrull Nielsen, der spiller 1. division for Gladsaxe Bears, er netop blevet udtaget til U16 landsholdet.

-Jeg havde på fornemmelsen, at det ville ske. Jeg fik at vide, at hvis jeg gav mig fuldt ud, så ville jeg få chancen, fortæller Magnus, der startede med at spille ishockey, da han var tre år.

Sidste år spillede Magnus med sine jævnaldrende, men i år blev han prøvet af på Gladsaxe Ishockeys 1. division.

-Det har da været svært at skulle vænne sig til den fart, der er på 1.division, men det har været fedt at få chancen, fastslår Magnus, der måske ikke vil være at finde i kamptrøjen med den brølende isbjørn næste sæson.

Ambitionerne rækker nemlig lidt længere ud end til den hjemlig andedam. Magnus træner ishockey 2 gange om dagen og drømmer om at leve af sin sport

-Jeg skal måske spille i Sverige og i Olofström IK . Min drøm er at blive rigtig god i Sverige og så komme videre til NHL, fortæller Magnus, der har rigtig godt opbakning hjemmefra. Hans mor har spillet ishockey og hans papfar er træner.

I næste uge går turen så til Italien hvor landsholdet og Magnus skal forsvare de rød-hvide farver.

 

magnus

– Jeg er vild glad og stolt over at have fået chancen, siger Magnus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top