annonce
Kokken hentet fra Indien
Indisk-Takeaway-18-14.jpg
Foto: Foto: Kaj Bonne
Ny indisk Take Away med succes fra starten

Ny indisk Take Away med succes fra starten

Der var travlt hos den nye indiske take away, da de slog dørene op d. 15. april. På de første to timer havde der allerede været 35 gæster igennem og travlheden fortsatte.

”Det er ægte indisk mad. Mad, der smager ligesom hjemme i køkkenet i Indien,” fortalte Simran Arora, ejer af den nye indiske take away India Royale på Bagsværd Hovedgade 116M. Lige ved siden af Bibliografen.

Nøgleordene er kvalitet og ægte indisk smag, og derfor er den erfarne kok hentet direkte i Indien. Han er simpelthen kommet til Danmark med det formål at lave ægte indisk mad i Bagsværd.

”Vi går ikke på kompromis med smagen. Vores kunder skal have den ægte vare,” fortalte Simran Arora, der allerede har fået masser af positiv feedback på maden.

Menuen er traditionelle indiske retter med råvarer af høj kvalitet.

”Vi synes, der manglede indisk kvalitetsmad i Bagsværd, og vi ved, at danskerne er rigtig glade for indiske retter,” fortæller ejer Simran Arora, der både har rødder tilbage i Indien og er lokal Bagsværdborger. Udover de traditionelle indiske retter med kylling, lam og grøntsager kan man også få en børnemenu.

Indretningen af den nye take away er stilren og moderne med et indisk twist.

”Jeg håber, folk kigger forbi. Jeg lover, at de får en oplevelse, de sent vil glemme og så kan de samtidig glæde sig over en service i top.”

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top