Kommunens kæmpe driftsoverskud
I artiklen “Der er penge i kassen” den 22/4-14 i Gladsaxebladet fremgik det, at kommunen i 2013 har et kæmpe driftsoverskud på 319 millioner kroner. Dette svarer i gennemsnit til knap 5.000 kroner pr. indbygger uanset indbyggerens alder.

I artiklen “Der er penge i kassen” den 22/4-14 i Gladsaxebladet fremgik det, at kommunen i 2013 har et kæmpe driftsoverskud på 319 millioner kroner. Dette svarer i gennemsnit til knap 5.000 kroner pr. indbygger  uanset indbyggerens alder.
Jeg kan forestille mig, at kommunen er stolt af det kæmpe overskud, og der er ingen tvivl om, at kommunen vil være finansminister Corydons duksekommune. Men jeg er ikke stolt over, at kommunen agerer som en privat virksomhed, der i dens ideologi åbenbart har overskud som det primære. Et overskud som hver enkelt borger i kommunen har bidraget til gennem skattebetalingen.
I budgetoverslagene 2015-17 er anført, at der skal etableres et spillested for fortrinsvis unge. Jeg synes, at man så hurtigt som muligt, efter at en behovsanalyse er færdiggjort, skal etablere spillestedet, som kærkomment vil bidrage positivt til kulturlivet i kommunen. I kommunen har man snakket om det i årevis, uden at det er blevet til noget. Der er i budgetoverslagene anført, at der skal bruges 30 millioner kroner. Pengene er der, så det er bare at komme i gang. Kommunen bør så glemme at sælge det populære medborgerhus Borgernes Hus for at finansiere et spillested. Det salg er ganske unødvendigt. Pengene er der jo i forvejen.

 

Otto Jarl,
Bagsværd

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top