annonce
Medlemmerne vælter ind
Skøjte-diplomer-01-15-14.jpg
Den røde løber var rullet ud til en festlig afslutning på årets sæson i Gladsaxe Ishockey. Foto: Kaj Bonne
Gladsaxe Ishockey i kæmpe fremgang på ungdomssiden

Der var dækket op med rød løber, diplomer og pokaler, da Gladsaxe Ishockey i sidste uge kunne afslutte sæsonen med alle deres 5 ungdomshold. 190 spillere og forældre dukkede op med efterfølgende sandwichs og drikke i klublokalet.

Løveskolen startede med diplomer, dernæst havde de fire resterende holds trænere udvalgt årets topscorer, årets fighter, og årets spiller.

Til sidst blev årets GLISér valgt – en vandrepokalspris der tilfalder en person i klubben, som har gjort en ekstra indsats i årets løb. Denne pris tilfaldt i år målmanden på 1. divisions holdet, Daniel Eberhardt.

Formanden Henrik Klinkvort, ungdomsformanden Mikkel Sørensen og sportsdirektør Olaf Eller kan gøres status over en et godt år, der får fremtiden til at se lovende ud for Gladsaxe Ishockey.

– Det er ungdomsafdelingen, der er basis for hele vores klub. Rekrutteringen har lykkedes i år, og det er vi meget glade for, forsikrer formanden og siger tak for det engagement der er i klubben.

Der har været en enorm fremgang på Løveskolen/u7 med træner Michael Florentz i spidsen og Mads Worm som hjælpetræner. Sidste år ved samme tid, var der kun omkring 7 spillere, men i år er truppen vokset til 38. Det har været ganske overvældende og klubben håber selvfølgelig på, at den fortsat kan fastholde den store interesse for ishockey – også næste år.

Også træner Peter Christensen, har kunnet konstatere en stor fremgang på u9 holdet.

-Jeg startede med få spillere, der knap nok kunne løbe baglæns eller bremse. Nu kan vi det hele og vi er nu over 20 spillere på holdet, fortæller Peter Christensen, der nu kommer til at smide skøjterne, da isen allerede nu bliver tøet op i Gladsaxe Skøjtehal. Men sommerferie får holdene ikke af den grund.

-Vi kommer til at spille floorball, spille andre boldspil og lave koordineringstræning. U9 begynder engang i juni måned, fortæller Peter Christensen.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top