Ny praktiserende læge
Rasmus Wæhrens overtager efter Vibeke Jensen

Rasmus Wæhrens overtager efter Vibeke Jensen

”Jeg har haft et ønske om at blive praktiserende læge i mange år, så det er dejligt at have fundet et sted nu,” fortæller Rasmus Wæhrens, der 1. maj overtager 1550 patienter efter praktiserende læge Vibeke Jensen på Carl Blochs Allé 1 i Søborg.

Rasmus Wæhrens blev færdig som læge i 1999 og blev derefter speciallæge i psykiatri i 2006. Han har arbejdet som psykiater i Lund i Sverige og i som læge i almen medicin i Malmø. I 2011 blev han speciallæge i almen medicin.

”Jeg ser frem til at blive praktiserende læge. Det giver mig mulighed for at arbejde med mange forskellige problemstillinger og mange forskellige mennesker,” fortæller Ramus Wæhrens, der ved siden af den nye praksis skriver en Phd om irritabel tyktarm.

”Jeg interesserer mig meget for det hele menneske. At der er forskellige årsager til en masse problemer. Det er ikke altid bare de fysiske symptomer, man skal kigge på,” fortæller Rasmus Wæhrens, der dog fastslår at selvfølgelig er en halsbetændelse en halsbetændelse.

For Ramus Wæhrens handler det om god dialog med patienterne.

”Jeg har en tilgang til mine patienter, hvor vi snakker sammen. Det er ikke altid, lægen der ved bedst. Mange mennesker kender sig selv rigtig godt og ved, hvad der er vigtigt for dem. Den viden snakker jeg med dem om,” fortæller Rasmus Wæhrens. Han har sommerfugle i maven, men glæder sig til at møde og hjælpe alle de nye patienter

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top