- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Olaf Eller takker af

Der var lagt i ovnen til, at Gladsaxe Ishockey ville arbejde for at komme tilbage til fordums stortid, da de med ishockey-koryfæet Olaf Eller satte ind på at styrke klubben. Olaf Eller har efter et år som sportschef i Gladsaxe Ishockey og træner for 1. holdet nu smidt håndklædet ind på isen.

Han skal fra 1. maj fungere i et tilsvarende job i Hvidovre.

-Jeg har været rigtig glad for at være i Gladsaxe, men jeg behøver at få nogle flere udfordringer.

Muligheder for at drive et 1.hold på et ordentlig niveau er ikke til stede i Gladsaxe.

Der er alt for lidt istid. Det der foregår på ungdomsholdene kan lige hænge sammen, men det betaler 1. holdet så for. Det er også derfor, at spillerne søger nye klubber, hvor forholdene er i orden. Det er synd for klubben, siger Olaf Eller i sin begrundelse for, at han slutter efter bare en sæson.

Klubben er selvfølgelig ærgerlig over at miste Olaf Eller, men formanden kan udmærket se problematikken, når man ikke kan give de optimale træningsbetingelser.

-Vores forhold er generelt meget dårlige og vi mangler kommunal opbakning, siger Henrik Klinkvort.

– Omklædningsforholdene er blandt andet helt umulige og nedslidte.

-Nabokommunerne har to isbaner. Rungsted får bygget og Amager får en helt ny skøjtehal. Vi forsøger at konkurrere på nogle vilkår, hvor vil allerede er bagud. Vi vil så gerne investere i et eliteforhold, men det kan vi ikke med så lidt istid, fastslår Henrik Klinkvort, der nu er i fuld gang med at finde en løsning for, hvad der skal ske med næste sæson. ​