Sjov med Sigurd
sigurd.jpg
Som start på dagen havde spejder og FDFere gang i forskellige workshops, hvor de blandet andet skulle øve sange med Sigurd Barrett, lære at danse linedans og lægge makeup. På en anden workshop kunne man lære at lave lydeffekter til film ved at bruge alt fra haveslanger til køkkentragter. Foto: Martin Boensvang.
Glade spejdere og FDFere sang populære sange

 

Glade spejdere og FDFere sang populære sange

Der var heftig aktivitet på Grønnemose Skole fra tidlig morgen lørdag. FDF og spejderne havde nemlig indtaget skolen for at få en sjov dag med forskellige workshops – der i blandt med sang, dans og musik.

Eftermiddagen skulle sluttes af med en stor koncert i Grønnemose Skolens festsal.

Børn-og Ungdoms Samrådet i Gladsaxe have også inviteret entertaineren Sigurd Barrett og hans berømte følgesvend Bjørnen Bjørn til skolen. Her skulle FDFére og spejdere have en god oplevelse og ikke mindst få lov til at synge og danse på scenen sammen med Sigurd Barrett til den offentlige koncert med FDF Gladsaxe Brass Band.

-Det er som en større indsats for at gøre børn og unge interesseret i musik at Børn-og Ungdoms Samrådet har arrangeret sådan en dag, fortalte FDF´s orkesterleder Kim Kjær Nielsen.

Programmet for koncerten var bygget op om Sigurd Barretts populære verdensatlas – en musikalsk rundrejse rundt til alverdens lande. Der blev spillet ”Et Musikalsk Eventyr” og som afslutning sang børnene og Sigurd ”Godnatsangen” og ”Bjørnen Bjørn”.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top