annonce
Slut med udstyr og fremkaldelser
PhotoCare-Bagsværd-14-14.jpg
Christian Rasmussen drejer nu nøglen om på butikken PhotoCare på Bagsværd Hovedgade Foto: Foto: Kaj Bonne.
PhotoCare Bagsværd drejer nøglen om

Den digitale udvikling er en af årsagerne til, at PhotoCare på Bagsværd Hovedgade 95 lukker. Butikken, der i 65 år har solgt kameraer og andet fotoudstyr samt fremkaldt billeder, er blevet overhalet af den digitale udvikling, supermarkederne og Elgiganten. Det fortæller ejer Christian Rasmussen.

”Jeg lukker på grund af manglende omsætning. Der er simpelthen ikke nok salg mere. Folk køber ikke nye kameraer, de nøjes med det de har i deres mobiltelefoner. Det er også sjældent, at folk ønsker at fremkalde deres billeder mere,” fortæller Christian Rasmussen, der kommer til at savne butikken og de lokale kunder.

 

Lang historie

PhotoCare i Bagsværd åbnede for 65 år siden. Dengang var den kun halv størrelse og lå sammen med Robert Petersens Farvehandel. Da Farvehandleren flyttede ud, blev væggen væltet og PhotoCare overtog begge lejemål. Christian Rasmussen blev ansat i 1992 og overtog butikken som ejer syv år senere. Han har haft butikken i 14,4 år.

”Jeg har det egentlig rigtig skidt med at skulle lukke. Jeg har været utrolig glad for butikken og kunderne, og jeg elsker salgsarbejde,” fortæller Christian Rasmussen.

Han skal nu ud og skrive ansøgninger for første gang siden 1987.

 

Søger videre som sælger

”Jeg skal videre som sælger. Det er vigtigt for mig at have med kunder at gøre. Men om det er på landevejen eller på kontor, det ved jeg ikke. Så hvis der er virksomheder i Bagsværd eller omregn, som har brug for en fremragende sælger, så skal de bare kontakte mig,” griner Christian Rasmussen.

Han har en klar holdning til, hvad et godt salg er:

”Det er når både sælger, og kunden er tilfredse. Et godt salg er ikke bare, når sælgeren har solgt noget.”

PhotoCare holder ophørsudsalg fra tirsdag d. 1. april (og det er ikke aprilsnar). Senest d. 30 april vil nøglen være drejet om.

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top