- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Succesfuld fart

Der var masser af fart over feltet, da løbetilbuddet LØB MED startede op i sidste uge. Over 150 gladsaxeborgere havde tilmeldt sig dagen, og 2/3 del af dem mødte op til den første løbesession foran Gladsaxe Sportshal. Det er flere end de foregående år.

Først var der fælles opvarmning, og derefter en fælles løbetur for alle, så den enkelte kunne vurdere om de var tilmeldt det rigtige løbeniveau. LØB MED giver mulighed for at løbe på 4 forskellige løbeniveauer, hvoraf niveau 1 er et gå-hold. Der er specielt fokus på begyndere og let øvede. Tidligere har LØB MED været overrepræsenteret af kvinder, men i år var mændene også mødt op.

”Det var en succes, selvom vejret ikke var med os. Folk var glade, engagerede og forventningsfulde,” fortalte Pia Bagger, idrætskonsulent fra Gladsaxe Kommune.

LØB MED er et løbetilbud, der er startet i samarbejde mellem Gladsaxe Kommune og Bagsværd Atletik Club.

”Vi har været i gang i flere år nu, og tilbuddet er ved at blive et kendt tilbud. Vi har flere deltagere, og vi når længere ud i postnumrene. Det er ikke længere kun de lokale fra svømmehalsområdet,” fortalte Pia Bagger.

Formålet med LØB MED er at få Gladsaxeborgere i gang med løb og motion samt at danne fællesskaber på kryds og tværs, der kan motivere til bevægelse. Det er løbetrænere fra Bagsværd Atletik Club, der guider folk gennem træningsprogrammet, der varer 10 uger en gang om ugen. Gladsaxe Kommune tilbyder to løbehold om året, og det næste starter op i august.