Tricktyveri på Mørkhøjvej
Søndag 6. april mellem kl. 13 og kl. 13.30 blev en 89-årig kvinde udsat for et tricktyveri i sit hjem på Mørkhøjvej.

Hun stod foran sin lejlighed og ventede på en chauffør, da hun opdagede at hun havde glemt sin pung. En mand, som hun troede var chaufføren, kom gående og tilbød at hjælpe hende med at finde pungen. De gik op i lejligheden og kvinden fandt den. Det viste sig desværre at ”hjælperen” havde stjålet penge fra pungen og smykker fra resten af lejligheden.

Kort efter havde en 92-årig mand besøg af en tricktyv, også på Mørkhøjvej. Han sad i sin lejlighed, da tyven kom ind og bad om at veksle to 500 kr. Han stjal både kontanter og smykker fra den 92-årige og beskrives som:

A: Dansk mand, 30-50 år og ca. 180 cm høj.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top