3.100 aktive børn
Idrætsdag-02-22-14.jpg
Om man bruger apostlenes heste eller kører mooncar er det samme. Det gælder om at få rørt sig og komme fremad Foto: Foto: Kaj Bonne.
Kæmpe idrætsdag i solskin

Det myldrede med børn i alle farver T-shirts, da Gladsaxe holdt idrætsdag for institutionsbørn og indskolingsbørn i torsdags. Der var cirka 3.100 tilmeldte børn og voksne, og alt foregik ved Gladsaxe Stadion. Alle skoler i kommunen var repræsenteret, og der var otte daginstitutioner med. Det var 30. gang at idrætsdagen løb af stablen, og der var lagt op til fest og farver. Vejrguderne havde også flottet sig, så børnene havde optimale vilkår til de forskellige turneringer og aktiviteter.

Der blev afholdt turneringer i høvdingebold, 4-kamp, rundbold og fodbold og derudover mooncar-ræs og forhindringsbaner i olympiadeområdet. Her blev der taget tid på, hvor hurtigt børnene klarede de forskellige baner. Til de mindste var der et tumlehjørne.

Børnene drønede rundt på græsplænerne i solskin; dem der var i gang med konkurrencerne kæmpede på livet løs i de forskellige discipliner, mens kammeraterne heppede langs sidelinjen. I pauserne blev der grinet, slået vejrmøller og sjippet på græsset.

”Det er altid en festdag, når der er idrætsdag. Børnene får bevæget sig, de har det sjovt, og de mærker det store fællesskab. I dag møder børn og voksne hinanden på kryds og tværs, og så opstår der nye fællesskaber, ” fortalte Guy Rubaudo, pædagogisk konsulent i Gladsaxe.

Idrætsdag-14-22-14 Idrætsdag-10-22-14 Idrætsdag-09-22-14 Idrætsdag-07-22-14 Idrætsdag-04-22-14 Idrætsdag-03-22-14
Fotos: Kaj Bonne.

Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top