AB kom godt igen
Fik 2-2 ude mod Brønshøj

Brønshøj og AB tørnede lørdag eftermiddag sammen i 1. division i en kamp, der havde vidt forskellige forudsætninger for de to hold. Brønshøj kunne med en sejr holde liv i håbet om oprykning, mens AB havde desperat brug for point for at komme over stregen i bunden.

Efter en tøvende start fra begge hold skulle vi hen til det 33. minut, før det første mål kom. Efter klumpspil AB-feltet dukkede Emil Berggren op som så mange gange før, og den 21-årige angriber scorede til 1-0 for Brønshøj.

AB havde bolden mest, men de formåede ikke at spille sig frem til de helt store chancer. Det forblev 1-0 til Brønshøj ved pausen.

Blot tre minutter efter pausen fik AB dog udlignet, da Jonas Henriksen sendte bolden i kassen til 1-1. Det holdt dog kun i to minutter, da Mikkel Christensen svarede igen og scorede til 2-1 til Brønshøj.

AB blev ved med at have bolden mest, og efter 70 minutter fik de tilkendt et straffespark. Det omsatte Simon Bræmer til scoring. 2-2.

Cheftræner Thomas Nørgaard var stolt af sin spillere.

– Jeg er rigtig stolt af spillerne, der rejser sig efter at have været bagud to gange. Det var et hektisk lokalopgør, hvor vi får et værdifuldt point og er tættest på sejren. Brønshøj er et svært hold at spille imod og jeg synes spillerne får leveret fin fodbold og samtidig arbejder de stenhårdt. Det var en lidt speciel kamp, når du allerede efter 53 minutter har brugt dine tre udskiftninger på grund af skader, men samtidig får vi nogle fantastiske indhop, der viser at vores bredde i truppen er rigtig god, og det kan blive afgørende i slutfasen. Der er hård kamp om pladserne, så vi er fortrøstningsfulde inden vores tre sidste afgørende kampe, sagde Thomas Nørgaard til Abs hjemmeside Thomas Nørgaard.

AB spiller igen på torsdag kl. 15.00 på Gladsaxe Stadion mod Hvidovre.

 


 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top