AB rykker koncert
Behandling af ansøgning hindrede koncert i år

AB har droppet ideen med en koncert på Gladsaxe Stadion i august i år. Den politiske reaktion kom så sent, at det ikke rent praktisk kunne lade sig gøre at få alle detaljer omkring en koncert i år på plads.

Gladsaxe Byråd  besluttede for ikke så længe siden, at under forudsætning af at brugerbestyrelsen godkendte koncerten, skulle det som forsøg principielt gives tilladelse til afholdelse af koncert på Gladsaxe Stadion, og at koncerten skulle placeres således, at eventuelle skader på banen kan genoprettes, uden at det går ud over sæsonkampe.

Det blev samtidig besluttet, at alle udgifter, herunder efterfølgende genopretning af banen, skal betales af ansøger, at alle tilladelser, herunder krav til maksimalt lydniveau og krav om udarbejdelse af en trafikreguleringsplan, indhentes og opfyldes, og at anlægget stilles til rådighed til markedsleje.

Scenen tænkes placeret i den ene ende ad stadionbanen i nærheden af måltavlen, og så skal der være tilskuerpladser inde på en del af banen og på begge tribuner. der skal desuden være udskænkningssteder på en del af græsarealet uden for banen.

1 kommentar om “AB rykker koncert”

  1. Johnc386 siger:

    A big thank you for your article.Really thank you! Cool. ekbfdekkfaed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top