AB slået 2-0 af Lyngby
Effektiviteten i front er for ringe

Det ser sort for Gladsaxes højest rangerede fodboldhold – 1. divisionsmandskabet fra AB.

De grøntrøjede tabte lokalopgøret til Lyngby med 0-2. Begge træffere faldt umiddelbart efter pausen – inden for godt et minut, hvor Jeppe Brandrup (47) og Jonas Troest (48) scorede matchens afgørende mål.

Jannich Storch havde en stor redning i AB-målet lige efter pausen, men på det følgende angreb gjorde Lyngby det til 1-0 på et hovedstød af backen Jeppe Brandrup. Og minuttet efter blev det 2-0 på et AB-selvmål af Jonas Troest.

Kort efter havde Jonas Henriksen et godt langskud, som Lukas Fernandez i Lyngby målet fik reddet i to forsøg.

Cheftræner Thomas Nørgaard satsede offensivt med en dobbeltudskiftning, Semou og Rohde blev erstattet af Uth og Namli.

Patrick Mortensen var tæt på at øge Lyngby føringen på en omstilling, men Jannich Storch fik flot reddet til hjørne.

AB´erne spillede godt nok, men havde svært ved at komme frem til chancer mod et kompakt Lyngby hold, der levede godt på omstillinger.

Younes Namli fandt flot Simon Bræmer, men igen tæt forbi. Der manglede lige det sidste trods et godt AB pres mod slutningen.

AB møder onsdag det absolutte bundhold Marienlyst. Efter 0-2 nederlaget til Lyngby, skal dén i Gladsaxe vindes, hvis AB skal op over 32 nedrykningsstregen.

Da AB tidligere på eftermiddagen gæstede Lyngby i lokalopgøret, lykkedes det ikke Gladsaxemandskabet at score.

– Vi forsøgte, forsøgte og forsøgte, men vi kunne ikke bryde Lyngby ned. Det er et godt hold, men jeg følte, vi havde mulighed for at få point her. Det fik vi desværre ikke, siger angriberen Simon Bræmer til TV3 Sport.

AB blev straffet af to hurtige scoringer i anden halvleg som følge af en taktisk justering. – Vi aftalte at gå lidt højere i halvlegen. Vi stod for langt nede i første halvleg, og så bliver vi overspillet to gange. Derfra var det svært at komme tilbage i kampen.

Med nederlaget har AB fortsat to point op til stregen i 1. division.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top