AB tabte på sent mål
Tilbage under nedrykningsstregen

Nedrykningstruede AB led et ærgerligt nederlag i Fredericia, hvor det lokale Nordic Bet Liga-hold FC Fredericia sejrede 1-0 på en træffer i kampens sidste minut.

-Det er vor egen skyld, at vi taber, og jeg er skuffet over måden, det skete på, sagde AB-træner Thomas Nørgaard efter kampen.

-Forsvarsmæssigt placerede vi os godt, men vi er ikke boldfaste nok – og vi rammer vi ikke vores normale niveau. Skønt det var en lige kamp, var vi simpelthen ikke gode nok på dagen og manglede i den grad energi og klogskab, sagde AB-træner Thomas Nørgaard efter 1-0 nederlaget.

AB, der igen havde Simon Bræmer med efter en skade, begyndte lige som Fredericia kampen med at spille kontrolleret afventende. AB havde svært ved at få sit pasningsspil til at fungere og tabte

for mange bolde i opspillet.

ABs målmand Jannich Storch gjorde det fint og hev en god redning frem, da Nicolai Hagelskær forsøgte sig fra en spids vinkel.

Kort før pausen fik AB muligheden på et frispark i en rigtig god position, men Andreas Baes sparkede over, og det var vel meget symptomatisk for ABs præstation på en dag, hvor holdet ikke kunne fortsætte de fine takter fra de seneste kampe.

Det blev bedre efter pausen, men rigtig farlige blev AB’ erne aldrig.

ABs trænerduo Thomas Nørgaard og Benny Gall forsøgte sig med tre udskiftninger med 10 minutters mellemrum. Ud med Namli, Olsson samt Baes og ind med Timm, Semou og Okosun.

Efter 78 minutter var AB meget tæt på et føringsmål, da Casper Grønn headede på overliggeren efter et hjørnespark fra Kevin Bechmann Timm. Det var klart ABs bedste mulighed.

Kort efter var FC Fredericias Jakob Eriksen tæt på med et godt langskud, som Jannich Storch flot fik slået til hjørnespark.

Afgørelsen faldt sent. Efter hjørnespark kunne Marc Pedersen heade kampens eneste mål ind bag en ellers velspillende Jannich Storch i ABs mål.

AB’ erne holdt ikke niveauet fra 3-0 sejren over Hobro for en uge siden, men kan rejse sig igen på søndag, når Vejle kommer til Gladsaxe.

Nederlaget betyder, at AB er placeret under nedrykningsstregen med et enkelt point op til både Vendsyssel og Hvidovre.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top