Anholdt for to medicinrøverier
Onsdag den 30. april begik en mand to røverier på to apoteker.

Onsdag den 30. april begik en mand to røverier på to apoteker. Det ene på Søborg Hovedgade, det andet på Herlev Torv. I begge tilfælde truede røveren personale med et koben til at udlevere medicin. Herefter løb han fra stedet – et vidne kunne oplyse politiet hvor han var løbet hen, hvilket førte til anholdelse. Det drejer sig om en 44-årig mand som blev sigtet for begge røverier. Han erkendte.

 

Tasketyveri ved Mørkhøjvej
Torsdag den 1. maj kl. 17.10 fik en 89-årig kvinde stjålet sin taske på en gangsti ved Mørkhøjvej. Tyven kom løbende bagfra og stjal tasken. Han beskrives som:

A: Mand af anden etnisk herkomst end dansk, ca. 180 cm høj og robust af bygning. Han havde kort mørkt hår.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top