Badmintontitel til Bagsværd
Dansk mesterskab i U15-rækken

Bagsværd Badminton Klub har været repræsenteret ved danmarksmesterskabet for ungdomsspillere i Grindsted den 25.-27. april. Der var samlet knap 1.000 spillere fordelt på 6 aldersklasser som igen var opdelt i 5 rækker.

Efter 5 sejre i træk lykkedes det Jeppe Marsengo Thygesen fra Bagsværd Badminton Klub sammen med sin doublemakker Tobias B. Larsen fra Ølstykke Badminton Klub at vinde U15B finalen og dermed var DM guldmedaljen hjemme

I Bagsværd Badminton Klub kan du spille på det niveau der passer dig, hvad enten du er begynder eller turneringsspiller. Klubben er opdelt i forskellige afdelinger som i store træk er aldersopdelte – ungdom (6-18 år) og motionist (over 18). Voksne turneringsspillere er opdelt i senior (18 til 40 år) og veteranerne for turneringsspillere over 40 år. Klubben holder til i hallen ved Skovbrynets Skole.

Vil du se mere om træningstider m.m. så kig ind på www.bagsvaerd-bbk.dk

badminton
Jeppe Marsengo Thygesen til venstre og Tobias B. Larsen  til højre kom øverst på sejrspodiet.
Foto: Privat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top