Bedemænd når de er bedst
Bedemand-Bytoft-18-14.jpg
Kåre Appel Weng, der er kundechef i Dansk Standard overrakte Anderes Bytoft og hans ansatte ISO 9001. Foto: Kaj Bonne.
Anders Bytoft får certifikat

Det var en stolt Anders Bytoft, der for nylig kunne kalde sig certificeret bedemand med ISO 9001 diplom.

-En sådan certificering går ud på, at man skal sikre kvaliteten og trygheden, når man henvender sig til bedemanden og den er international anerkendt, fortæller indehaveren af Bedemand Bytoft på Søborg Hovedgade 169, Anders Bytoft.

Målet med certificeringen er at skabe de bedste rammer for kunderne. At de har tillid til og tør overlade os de forskellige opgaver, så de har ro til at tage sig af andre ting ved et dødsfald i familien.

-Det har været en længere proces, og vi har helt tiden skullet evaluere og spørge til kundernes tilfredshed. Det giver mig en god følelse at vide, at vi gøre det rigtige, fastslår Anders Bytoft, der sammen med sine ansatte havde inviteret til reception i dagens anledning.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top