Høje Gladsaxe bliver voksen
De 50 år fejres på lørdag

Vejrudsigten siger 21 grader på lørdag, så der er lagt op til en folkefest, når Høje Gladsaxe fylder 50 år.

Få byggerier har i det seneste halve hundrede år fået så meget omtale som Høje Gladsaxe. Både for det gode og for det dårlige. Det er som en lille by i byen med over 4.000 indbyggere, der for manges vedkommende er kommet hertil inden for de seneste år. Så der findes borgere med en anden baggrund end den danske, og der tales mange forskellige sprog.

Mange tusinde mennesker har passeret Høje Gladsaxe gennem deres liv. Grand Prix-sangeren Basim, fodboldspillerne Peter Schmeichel og Dennis Rommedahl har haft deres barndom i bebyggelsen og været med til at skabe positiv opmærksomhed byggeriet, der tog sig så anderledes ud, da det blev opført på markerne over for stadion.

Lørdagen skal stå i festens tegn. Gladsaxe Pigegarde kommer forbi og spiller, borgmesteren holder tale, og sangeren Anna David underholder. Haraldskirkens gospelkor byder også ind med underholdning.

Festen begynder klokken 15.00, og fra klokken 18.00 spiller orkestret Nightlive. Naturligvis bliver der også gang i grillene, og der vil meget at bruge penge på i diverse boder.

Høje-Gladsaxe-40-års-jub
Da Høje Gladsaxe rundede de 40 år blev der tryllet til den store guldmedalje. Foto: Kaj Bonne.

 

Høje-Gladsaxe-07-26-10
Når Anna David optræder, kommer der nok rigtig mange tilskuere. Tidligere har store navne
som Outlandish og Burhan G. været med til at kaste glans over tingene i Høje Gladsaxe.
Foto: Kaj Bonne.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top