Jazzklub udgiver sin egen CD
Jazzkoncert-08-19-14.jpg
Der var fuldt hus på Aldershvile Slotspavillon, der nu ikke bare har været kulisse i Matador men også fungeret som pladestudie, da Miriam Mandipira indsang en CD. Foto: Kaj Bonne.
Optagelsen foregik på Jazzens Dag på Aldershvile Slotspavillon

30.april er over hele kloden en mærkedag for jazzen. Fred, fællesskab og solidaritet er symboliseret med jazzen – fra den spædeste start i New Orleans og frem til i dag. UNESCO – FNs organisation for bl.a. kultur – stiftede denne mærkedag i 2012.

Og Gladsaxe Jazzklub har taget mærkedagen til sig. En intim koncert i Aldershvile Slotspavillon i sidste uge markerede på bedste vis ’International Jazz Day’.

Ved det udsolgte arrangement optrådte den zambianske sangerinde, Miriam Mandipira, sammen med en lille håndfuld danske musikere – udvalgt til lejligheden. Og det blev en på mange måder forrygende koncert.

Med Kjeld Lauritsen på hammondorgel, Anders Westfall på guitar, Martin Krogh Mattuck på bas og Niclas Bardeleben på trommer blev der skabt den fineste lydkulisse for Miriam Mandipiras amerikanske og afrikanske sange.

Og publikum kvitterede med både siddende og stående applaus.

Koncerten blev liveoptaget, og Jazzklubbens første egenproducerede CD forventes at foreligge til ‘Gladsaxe Jazzfest 2014’, der afholdes i dagene 20.-22. juni.

Samarbejdet mellem restauratør og jazzklub er nu blevet afprøvet over et par jazz-arrangementer – begge gange med stor succes.

Forude venter flere af slagsen, forlyder det, således at den smukke Aldershvile Slotspavillon ved Bagsværd Sø kan blive nydt af endnu flere gæster med bl.a. kærlighed til jazzmusikken.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top